ФГУ на 10!

Начало / Новини / ФГУ на 10!
Начало / Новини / ФГУ на 10!

ФГУ на 10!

От
в Новини

На 29 (вторник) от 16:00 ч. Форум Гражданско Участие (ФГУ) ще проведе годишното Общо събрание на мрежата, тази година е и отчетно-изборно! А преди да научим кои ще бъдат новите организации членове на Управителния съвет на мрежата, от 14:00 ч., ще дискутираме важни за гражданските организации въпроси заедно с управляващи на национално и местно равнище – вицепремиерите Гроздан Караджов и Калина Константинова, председателя на комисията за прякото участие на гражданите в 47 НС Станислав Балабанов, Владимир Георгиев, член на УС на НСОРБ и кмет на община Самоков

На 30 март ще продължим със стратегическа среща с членовете на сдружението и заедно ще обсъдим бъдещето на ФГУ. Отново ще обърнем внимание на изводите и препоръките от проведената през 2021 г. оценка на Индекс на гражданското участие на национално ниво, ще поговорим и по теми като дезинформацията, влиянието ѝ върху обществото генерално и конкретно върху работата на гражданските организации и как да се справяме с целенасоченото разпространяване на неверни факти.

През 2022 г. празнуваме и десетия рожден ден на мрежата – десет години на общи усилия за намиране на по-добрите решения! 

OS 2022

Свържете се с нас

Свържете се с нас

Смяна на текста captcha txt