ФГУ организира обучение: „Вход за идеи и проекти”

Начало / Новини / ФГУ организира обучение: „Вход за идеи и проекти”
Начало / Новини / ФГУ организира обучение: „Вход за идеи и проекти”

ФГУ организира обучение: „Вход за идеи и проекти”

в Новини

Форум Гражданско Участие организира обучение за разработване на проекти за кметовете и активни граждани на Бистрица, Герман и Горни Богров, както и за представители на районни администрации – Панчарево и Кремиковци.

Събитието се провежда в рамките на проект „Вход за граждани”, изпълняван от ФГУ с финансовата подкрепата на Столична община, Програма Европа 2017 г. в партньорство с кметство с.Герман, кметство с.Горни Богров и кметство с.Бистрица.

Programa_Evropa_Logo (1)

Обучението се явява логична следваща стъпка след обществените дискусии, проведени в трите кметства през юли, 2017 г. по теми, както следва:

Бистрица – „Идеи за бъдещата визия на централната част на Бистрица”

Герман – „Бъдеще за старото училище в Герман”

Горни Богров – „Заедно за здравословна среда”

Основната цел на двудневното събитие е да предостави на участниците знания и практически съвети как да превърнат идеите, формулирани по време на дискусиите в проектни предложения. 

Участниците ще се запознаят с основните елементи на едно проектно предложение, както и с базисните изисквания при разработване на проекти, както и настоящи възможности за финансиране.

Очакваме в края на обучението участниците да притежават знания и умения за идентифициране на значими за местната общност проблеми и за превръщането на идеите си в проекти, готови за финансиране. Надяваме се да мотивираме и вдъхновим жителите на кметствата да търсят активно възможности за финансиране и реализация на идеите си, свързани с развитието на населените места.

 

 

Свържете се с нас

Свържете се с нас

Смяна на текста captcha txt