Какво направиха „ГЕН“ Русе и Бургас?

Начало / Новини / Какво направиха „ГЕН“ Русе и Бургас?
Начало / Новини / Какво направиха „ГЕН“ Русе и Бургас?

Какво направиха „ГЕН“ Русе и Бургас?

От
в Новини

MainLogo_CMYK

Вече повече от една година гражданските екипи за наблюдение (ГЕН), които сформираха нашите колеги и членове на Форум Гражданско Участие – сдружение „Европейски пространства 21“ Русе и „Българско сдружение за насърчаване на гражданската инициатива“ Бургас, за да следят работата на общинските администрации и така да допринесат за по-прозрачно местно управление. Каним ви да чуете резултатите от 12-месечния мониторинг на двата екипа на „ГЕН“ в отделни събития в Русе и Бургас и да помислим заедно как да продължим инициативата и в бъдеще.

Обсъждането в Русе ще се проведе на 16 март, сряда, от 16:00 до 17:30 ч. в зала „Княз Батенберг“ на Исторически музей Русе, пл. „Ал. Батенберг“ №3, а в Бургас – на 17 март, четвъртък, отново от 16:00 до 17:30 ч., в конферентната зала на хотел „България“,  ул. „Александровска“ №21.

Целта на събитието е да бъдат представени и обсъдени с обществеността конкретните резултати от дейността на екипите, както и използваните в нашата обща инициатива „Граждански мониторинг за прозрачно управление“ подходи на работа по наблюдение действията на администрацията в двете общини – Русе и Бургас.

Подкрепата за сдружения „Форум Гражданско Участие“, „Европейски пространства 21“ и „Българско сдружение за насърчаване на гражданската инициатива“ е осигурена от Фондация „Америка за България“. Изявленията и мненията, изразени тук, принадлежат единствено на посочените сдружения и не отразяват непременно вижданията на Фондация Америка за България или нейните партньори.

Свържете се с нас

Свържете се с нас

Смяна на текста captcha txt