Кандидатите на ФГУ за СРГО

Начало / Новини / Кандидатите на ФГУ за СРГО
Начало / Новини / Кандидатите на ФГУ за СРГО

Кандидатите на ФГУ за СРГО

От
в Новини

Както всички (поне) в гражданския сектор знаем, в ход е процедурата по избор на членове на Съвет за развитие на гражданското общество.  В момента тече първият й етап – регистрацията на ЮЛНЦ в обществена полза в онлайн платформата за гласуване.

На 28 февруари Форум Гражданско Участие представи официално организациите, които УС на мрежата взе решение да подкрепи за членове на Съвета: Български център за нестопанско право, фондация „Европейски институт“ и сдружение „Нов път“ – Хайредин.

В тази кратка листовка можете да научите повече за организациите и техния принос към развитието на гражданското общество в България, да прочетете за силните страни на кандидатите, които ще ги представляват в съвета: Надя Шабани, Любов Панайотова и Спаска Петрова.

Надяваме се да получим вашата подкрепа за трите организации – напомняме ви, че по време на етапа за гласуване вие като организация ще можете да дадете своя вот за общо 14 отделни ЮЛНЦ – колкото са членовете на Съвета. Началото на процедурата по гласуване ще бъде обявена на НПО портала, тук в сайта на ФГУ, както и на портала strategy.bg.

Дотогава, не забравяйте да се регистрирате за гласоподаватели – срокът за това е 12 март! Важно е да сте активни!

На снимките: Ива Таралежкова, Форум Гражданско Участие, и Надя Шабани, Български център за нестопанско право (горе); Борислав Мавров от фондация „Европейски институт“ и Спаска Петрова, сдружение „Нов път“ – Хайредин (долу), която се включи в срещата онлайн. 

Свържете се с нас

Свържете се с нас

Смяна на текста captcha txt