Национална среща за гражданско участие организира ФГУ

Начало / Проекти / Мрежата в действие / Национална среща за гражданско участие организира ФГУ
Начало / Проекти / Мрежата в действие / Национална среща за гражданско участие организира ФГУ

Национална среща за гражданско участие организира ФГУ

„Промяната – навигация или по течението” е темата на Национална среща за гражданско участие, която Форум Гражданско Участие (ФГУ) организира на 17 – 18 март 2016 г. в зала „Опал” на хотел „Рамада” – София. Членове, партньори и съмишленици на мрежата от цялата страна ще си припомнят кампаниите, които са реализирали заедно през 2015 г. и ще споделят какви са постиженията им и какво не са успели да направят по най-добрия начин. Представители на членуващи във ФГУ организации и партньори ще споделят различни  подходи, които използват в работата си и които ги водят към успех.

Темата на Националната среща идва от идеята, че промяната около нас започва с промяна вътре в нас и ние сме тези, които я управляват. Участниците в събитието ще бъдат провокирани от интересни общественици, които ще ги развълнуват с техните вдъхновяващи размисли, свързани с промяната. Програмата предвижда и провеждането на „граждански диалози”, в които словесни сили да премерят политици и представители на гражданските организации. За колорита на срещата ще допринесат и международни партньори на мрежата ФГУ – членове на Борда на Дунавския форум на гражданското общество.

Кулминационният момент от първия ден на събитието ще бъде Виенски бал. За целта професионални треньори ще покажат на участниците как се танцува виенски валс, след което те ще могат да покажат наученото пред публика.

Програма на събитието може да бъде намерена тук.

Националната среща за гражданско участие се организира в рамките на проект „ФГУ – мрежата в действие“.

EEA_Grants_logo_malko

 

Проектът „ФГУ – мрежата в действие” се финансира по дог. №101/24.10.2014 в рамките на Програмата за подкрепа на НПО в България по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство 2009-2014 г. www.ngogrants.bg

mott

 

Събитието се съфинансира от Фондация „Чарлз Стюарт Мот”. www.mott.org

EEA_Grants_JPG_4642_1.jpgEEA_Grants_JPG_4642_1.jpg

Свържете се с нас

Свържете се с нас

Смяна на текста captcha txt