#ТиВъздействаш – да направим повече хора съпричастни с доброто, което правим

Начало / Каузи / #ТиВъздействаш – да направим повече хора съпричастни с доброто, което правим
Начало / Каузи / #ТиВъздействаш – да направим повече хора съпричастни с доброто, което правим

#ТиВъздействаш – да направим повече хора съпричастни с доброто, което правим

в Каузи, Новини

Искате посланията ви да достигат до повече хора? Искате да се справите с безразличието, дезинформацията и скептицизма? Искате да мотивирате повече хора да поддържат активно каузата на вашата организация?

Научете всичко важно за добрата визуална комуникация и за ефективния дигитален маркетинг, които ще ви помогнат да печелите умовете и сърцата и ще направят повече хора съпричастни с доброто, което правите.

Форум Гражданско Участие и Фондация Проинфо, с помощта на Европейската служба за гражданско действие, започват инициатива, която цели да ви помогне при разработването и прилагането на високоефективни комуникационни подходи в подкрепа на вашите граждански каузи.

Какво ще получите, ако се включите в инициативата?

 • практически умения по създаване на ефективно видео съдържание
 • разбиране и умение как да откриете и създадете „картинката, която струва колкото хиляда думи“
 • конкретни познания как да формулирате работещи послания, които достигат точно до хората, които искате да ангажирате
 • поглед отвътре в технологичните тайни на цифровия маркетинг
 • разбиране и базисни умения за работа „зад кулисите“ на най-популярните социални мрежи

Какво включва инициативата #ТиВъздействаш?

 • безплатено за вас ускорено тридневно изнесено присъствено обучение за създаване на видео съдържание и дигитален маркетинг на неправителствени организации, по време на който освен базисното обучение ще подготвим заедно с вас основите на вашата ефективна кампания по избрана от вас тема, популяризираща дейността на вашата организация – 18-20 юли 2023 г.;
 • безплатен за вас достъп до двумесечни консултантски услуги от топ експерти по видео съдържание и социални мрежи, които да ви помогнат при разработването и осъществяването на вашата кампания;
 • безплатна за вас помощ при продукцията и постпродукцията на избраното от вас съдържание
 • безплатна за вас помощ при планирането, активирането и провеждането на кампанията ви в социалните мрежи;
 • участие във Фестивала на демокрацията в гр. София;
 • възможност да спечелите награда под формата на специално конфигурирано оборудване за създаване на видео съдържание, което да ви помогне да издигнете комуникацията на организацията си до следващото ниво.

#ТиВъздействаш е предназначена за ръководството на гражданските организации и за екипите, които работят по техните комуникации. Очакваме по двама участника от всяка организация – човека, който се занимава с управление и генериране на идеи, и човека, който се занимава с комуникации.Поради характера на работата, местата за участие са ограничени, кандидатствайте до 06.07.2023 г. на https://bit.ly/ImpactfulVideoAndDigitalMarketing.

Съфинансирано от Европейския съюз
ECAS logo
CPF
ProInfo

#ТиВъздействаш се финансира от Европейската служба за гражданско действие (ECAS) в рамките на проекта EURECA 2023, който се съфинансира от Европейския съюз. Изразените възгледи и мнения обаче са единствено на автора(ите) и не отразяват непременно тези на Европейския съюз или ECAS. Нито Европейският съюз, нито ECAS могат да бъдат държани отговорни за тях.

Свържете се с нас

Свържете се с нас

Смяна на текста captcha txt